Vanliga frågor & svar

Vanliga frågor & Svar

Vi förstår att du har många frågor om hur det fungerar. Vi har samlat svaren på några av de vanligaste frågorna nedan.

Hemstädning

Vi fortsätter att städa så länge du är frisk och är självklart extra noga med desinficering.

RUT-avdrag

För att få rutavdrag behöver du vara äldere än 18 och betala skatt i sverige. Rutavdraget är ett avdrag på din skatt och du kan aldrig få mer i rutavdrag än vad du betalar i skatt. För att få rutavdrag behöver även tjänsten vara utförd och betald.

Företagsstäd

Alla våra medarbetare får utbildning inom städservice och hushållsnära tjänster. I utbildningen ingår bland annat kunskap om kemiska rengöringsmedel, städmetoder, städteknik, hygien, ergonomi, första hjälpen vid olycksfall och sist men inte minst miljöaspekter.

Flyttstäd

Vi på Kizjalo Hus AB är experter på flyttstädning. Kontakta vår trevliga kundtjänst så tidigt som möjligt så att vi kan boka in den städ tid som passar in bäst i er flyttplanering. I samband med bokningen kommer vi även överens om det praktiska kring överlämningen av din nyckel. Vi lämnar även garanti på vårt arbete.

Hittar du inte svaret på din fråga?

Alla projekt och hus är unika, så varför skulle inte behoven vara detsamma?

Kontakta oss via e-post eller telefon på uppgifterna nedan så hjälper vi dig!

Email

info@kizjalohus.se

Telefon

+46 (0)76 58 34 212

Telefon

+46 (0)76 58 34 212

Email

info@kizjalohus.se

Kontor

Häggvägen 13, 646 51 Stjärnhov

Kizjalo Hus AB

Kizjalo Hus är ett familjeföretag som på kort tid har vuxit från en liten enskild firma med bara oss – Agrita och Toms som allt i allo, till ett aktiebolag med många anställda och arbetsområde i hela Södermanland.