Kontakta oss

Ta nästa steg

Ta nästa steg

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar kring hur vi arbetar eller specialförfrågningar på ett städuppdrag?

Slå oss gärna en signal, skicka ett mail eller meddelande så svarar vi så fort som vi kan!

Kontor

Häggvägen 13, 646 51 Stjärnhov

Telefon

+46 (0)76 58 34 212

Email

info@kizjalohus.se

Skicka ett meddelande

Vi försöker alltid att svara inom 24 timmar.

Har du frågor? Ring så hjälper vi dig!

Ibland undrar man någonting på studs, så var inte blyg – ring oss direkt!

Vad säger våra kunder?

Nöjda kunder är vår överlevnad, därför ser vi till att göra vårt absolut yttersta i alla lägen för att leverera den bästa tjänsten till dig som kund.

Elke Frölander

Gnesta

Undertecknad har anlitat Firman Kizjalo Hus AB sedan november 2018 som privatperson för städning av privat villa på 200 kvadratmeter yta. Vi är mycket nöjda med Agrita och hennes team. Städresultaten är mycket bra. Priset är rimligt, faktureringen sköts digitalt, med RUT-avdrag utvisad. Detta avdrag redovisas till Skatteverket varje månad. Kommunikationen med arbetsledningen är snabb, vi får snabba svar om ändringar i schemat eller andra avvikelser. (Inom en timme). Kommunikationen med städarna fungerar också bra, de är flexibla med arbetsupplägget och mycket pålitliga. Sammanlagt kan vi rekommendera Kizjalo Hus AB utan inskränkningar.

Maria Snyggovic

Mölnbo

Super bra service och fantastiskt bemötande. Jag har varit kund i snart 1år och har fått hjälp med städ av alla dess olika sorter. Dem är flexibla och tar sig an alla dina städbehov. Jag kan varmt rekommendera dem!

Ewa Kumlin

Stjärnov

Så nöjda med Kizjalo Hus AB! De har hjälpt oss med allt från städning, till att kratta löv och skotta snö, måla och hjälpa med reparationer, rengöring ute och inne. Tack för sådan snabb och allomfattande service på nära håll

Jenny Wiberg

Trosa

Jag och min familj rekommenderar firman Kizjalo Hus AB utifrån att vi anlitat dem sedan hösten 2019. Detta gör vi utifrån: *Bra städresultat *Rimlig prissättning *Enkel fakturering *Bra och enkel kommunikation vid frågor *Möjlighet till flexibilitet i schemat utifrån våra behov. Vi har stort förtroende för Agrita och hennes medarbetare på Kizjalo Hus AB.

Anna-Maria Lindroos

Gnesta

Vi har anlitat “Kizjalo Hus AB” i över ett års tid och är jätte nöjda med deras tjänster. Väldigt flexibla och tillmötesgående. De gör ofta det där lilla extra som man blir överraskad och glad över. Alltid ett proffsigt bemötande och trevlig personal. Jag har rekommenderat “Kizjalo Hus AB” till många vänner som också är väldigt nöjda och i sin tur fört rekommendationen vidare – vilket är det bästa betyg man kan få.

Mikaela Nelson

Gnesta

Vi har anlitat Agrita och hennes medarbetare regelbundet under flera år och kan varmt rekommendera hennes tjänster. Förutom vår regelbundna hemstädning har hon även hjälp till med fönsterputsning och trädgårdarbete såsom rensning av rabatter, plantering och krattning. Jag uppskattar hennes höga ambition, men också hennes flexibilitet och lyhördhet när det kommer till tider och arbetsuppgifter som kan variera efter vårt behov i hemmet.

Ann-Sophie Furén Bylund

Stockholm

Anlitades för en flyttstädning av lägenhet i Stockholm, och vi blev väldigt nöjda, rekommenderas 🙂

Karl Pfeifer

Gnesta

Vi anlitade Kizjalo hus AB för ett markarbete, plattläggning mot en husfasad där vi hade gräsmatta. Kizjalo hus AB var snabba, tydliga och trevliga och levererade vad dom åtagit sig. Vi är nöjda.

Sandra Ravnborg

Malmköping

Vi har anlitat Kizjalo Hus AB i över ett års tid. Regelbunden hemstädning, fönsterputsning och övriga tjänster efter överenskommelse och vi är mycket nöjda med resultatet. Uppskattar att de tar egna initiativ till vad som behöver prioriteras, ser vart det behöver läggas lite extra tid, arbetar väldigt effektivt. Viktigt för mig är en bra kommunikation och tillgänglighet, Agrita svarar snabbt på mejl vid de tillfällen jag behövt få kontakt, anpassar sig efter kundens önskemål kring eventuella ändringar. Känner mig mycket trygg med Agrita och hennes team!

Sofie Theorén

Gnesta

Vi har använt oss av Kizjalo Hus för hemstädning i snart 4 år. Vi är väldigt nöjda och kan starkt rekommendera denna städfirma. De ser vad som behöver göras, och fixar alltid det lilla extra så det känns lyxigt när man kommer hem till ett nystädat hus. De är även väldigt flexibla om man skulle behöva boka av eller ändra tid av dag. Pålitlig och ofta samma personal som kommer tillbaka, så de vet hur man vill ha sin städning, vilket känns tryggt. Kan starkt rekommendera denna firma till nya kunder.

Frösjö Vårdcentral

Gnesta

Frösjö Vårdcentral har anlitat Kizjalo Hus AB under en längre tid. Regelbunden lokalvård, kontorsstäd, fönsterputsning och övriga tjänster efter överenskommelse och vi är mycket nöjda med resultatet. Uppskattar att de tar egna initiativ till vad som behöver prioriteraas, ser vart de behöver läggas lite extra tid, arbetar väldigt effektivt. Anpassar städ till de tider som passar vår verksamhet bäst. Kommunikation, tillgänglighet och fakturering har fungerat helt utan anmärkning. Kan starkt rekommendera Kizjalo Hus.

Anette Frisk

Nyköping

Jag kan varmt rekommendera Kizjalo Hus AB. De tjejer som har hjälpt mig med olika städuppdrag har varit väldigt trevliga, lyhörda, duktiga och försiktiga. <br>Det känns tryggt och bra!

Carin Säll

Gnesta

Vi har sedan september 2018 anlitat Kizjalo Hus för städning av vår villa på 135 kvm. Vi är mycket nöjda med resultatet vid utförd städning som sker varannan vecka. Kommunikationen fungerar mycket bra likväl faktureringen som sker digitalt med färdiguträknat RUT-avdrag. All personal är trevlig och tillmötesgående och lyssnar till specifika önskemål. Vi har rekommenderat Kizjalo Hus till våra vänner då de är professionella och noggranna i sitt arbete. Toppbetyg!

Carola Nilsson

Gnesta

Vi har som privatpersoner anlitat Kizjalo Hus AB under flera år nu för hemstädning av vår villa på 160 kvm. Under den här tiden har Agrita med personal utfört både månadsstäd, veckostäd och fönsterputsning till belåtenhet. <br> Agrita är lätt att få kontakt med via mail och svarar snabbt på eventuella frågor och funderingar. Hon är också mycket flexibel och tillmötesgående med önskemål om veckodag och tid samt med eventuella ändringar som kan dyka upp med kort varsel. Personalen som varit här är jättegulliga och pratar oftast svenska eller engelska och arbetet faktureras emd RUT-avdrag inkluderat. <br> Vi har inga anmärkningar utan rekommenderar Agrita & Kizjalo Hus AB varmt.

Maria Carlén Lindwall

Gnesta

Jag har anlitat Kizjalo Hus AB för hemstädning under flera år. De är mycket pålitliga och noggranna. Jag är väldigt nöjd med resultatet. Vi kommunicerar på svenska eller engelska. Agrita Kizjalo är lätt att komma i kontakt med per mail. Städningen sker med RUT-avdrag. <br> Jag kan varmt rekommendera Kizjalo Hus AB för hemstädning.

Dan Kvistedal

Gnesta

Vi har varit kunder hos Kizjalo Hus i lite mer än ett år, de har skött både hemstäd varannan vecka samt fönsterputs i vår villa. Under hela den perioden har vi varit mycket nöjda med det arbete som Agrita och hennes medarbetare har utfört hos oss. Utöver det goda städresultatet så har de erbjudit en god kontinuitet i personalen vilket gjort att vi har känt oss trygga med bekanta ansikten på de som kommer hem till oss. Vidare så erbjuder Agrita en mycket stor flexibilitet när något behöver ändras eller läggas till utöver det planerade arbetet. <br> Vi kan varmt rekommendera Kizjalo Hus AB till den som funderar på att anlita en firma för hemstäd.

Har du frågor? Ring så hjälper vi dig!

Ibland undrar man någonting på studs, så var inte blyg – ring oss direkt!

Telefon

+46 (0)76 58 34 212

Email

info@kizjalohus.se

Kontor

Häggvägen 13, 646 51 Stjärnhov

Kizjalo Hus AB

Kizjalo Hus är ett familjeföretag som på kort tid har vuxit från en liten enskild firma med bara oss – Agrita och Toms som allt i allo, till ett aktiebolag med många anställda och arbetsområde i hela Södermanland.