Hemstädning

Förstklassig hemstädning i Sörmland

I våra liv finns så mycket att göra, och alltid för mindre tid för allt-för familj, arbete, fritidsaktiviteter och vänner. Dygnets 24 timmar verkar inte alltid räcka till och i många fall leder det till att man inte hinner städa hem.

Låter det bekant?

Vi erbjuder professionell och flexibel städhjälp till både mindre och större hushåll för att hjälpa dig att göra vardagen enklare, trevligare och lugnare.


En gång i veckan, varannan vecka eller månadsvis. Oavsett dina önskemål ser vi till att matcha kraven och gör vårt yttersta för att du ska kunna ta del av de fördelar som bara ett rent och fräscht hem kan ge.


Vi hjälper dig även med tvätt och disk, eller om du har en stor villa, små barn, femtusen legobitar, en katt och en hund så har vi städupplägg som fungerar just för dig!

Clean home kitchen

Vanliga frågor & svar

Hemstädnings priser är från 210kr/h efter Rut avdrag.
Pris beror på exakt vad du vill ha med i hemstädningen.

Varför ska du välja oss på Kizjalo Hus?

Vårt företag är professionella i våra tjänster. För oss är var och en vår kund och hans önskemål verkligen viktiga. Vi har många års erfarenhet och vi gör alltid vårt jobb utmärkt och våra kunder är verkligen glada över att beställa våra tjänster om och om igen.

Spara tid & pengar

Beställer du hemstädning hos oss får du ett professionellt och snabbt resultat, som sparar både tid och pengar

Nöjd kund garanti

Vi gör alltid vårt jobb utmärkt och erbjuder alltid 100% garanti för vårt jobb.
Nöjda kunder är det bästa resultatet på vårt jobb, det betyder att vi har gjort ett strålande jobb.

Betala med RUT-avdrag

Efter att ha kontrollerat hemstädningen får du en faktura med RUT-avdrag med posten.

ECO Städning

Vänlig mot miljön - vänlig mot dig!

Vill du att ditt hem eller kontor ska vara hygieniskt rent, men är du rädd för för mycket koncentration av kemikalier?

Vi erbjuder ekologisk städning, där endast miljö- och människovänliga städprodukter används. Tack vare den senaste tekniken betyder ekologisk inte längre mindre effektiv.

När vi utför ekologisk rengöring använder vi produkter som är lika effektiva som de vanligaste kemiska produkterna.

Fördelar med ekologisk rengöring

Användning av ekologiska rengöringsmedel minimerar risken för skador på ytan som ska rengöras, vilket kan inträffa om medel med mycket hög kemisk koncentration används; Ekologiska rengöringsprodukter är särskilt skonsamma mot huden.

Ekologiska rengöringsprodukter är lämpliga för allergiska personer; Ekologiska rengöringsmedel, när de kommer in i miljön, sönderdelas snabbt, de lämnar ingen negativ inverkan på naturen och levande organismer.

Vi erbjuder:

Ekologisk rengöring av lägenheter och privata hus; Ekologisk städning för kontor och kommersiella lokaler; Ekologisk städning för läroanstalter etc. organisationer.

Vad ingår?

Boka hemstädning

Maria S

Mölnbo

Super bra service och fantastiskt bemötande. Jag har varit kund i snart 1år och har fått hjälp med städ av alla dess olika sorter. Dem är flexibla och tar sig an alla dina städbehov. Jag kan varmt rekommendera dem!

Ewa K

Stjärnov

Så nöjda med Kizjalo Hus AB! De har hjälpt oss med allt från städning, till att kratta löv och skotta snö, måla och hjälpa med reparationer, rengöring ute och inne. Tack för sådan snabb och allomfattande service på nära håll

Ann-Sophie F

Stockholm

Anlitades för en flyttstädning av lägenhet i Stockholm, och vi blev väldigt nöjda, rekommenderas 🙂

Har du frågor? Ring så hjälper vi dig!

Ibland undrar man någonting på studs, så var inte blyg – ring oss direkt!

Telefon

+46 (0)76 58 34 212

Email

info@kizjalohus.se

Kontor

Häggvägen 13, 646 51 Stjärnhov

Kizjalo Hus AB

Kizjalo Hus är ett familjeföretag som på kort tid har vuxit från en liten enskild firma med bara oss – Agrita och Toms som allt i allo, till ett aktiebolag med många anställda och arbetsområde i hela Södermanland.