Fönsterputs

Window cleaning with electric vacuum cleaner. Clean windows concept

Fönsterputs i Sörmland

Rena fönster är detaljen som gör skillnaden. Vår erfarna och professionella personal rengör fönstren från all smuts. Vi tar med alla verktyg och städmaterial som behövs och allt ingår i tjänsten.
Om du är allergisk, eller om du inte gillar specifik doft av rengöringsprodukter, vänligen meddela oss om det så kommer vi att hitta och använda rengöringsmaterial som är bäst för dig – parfymfri, ekologiska och så vidare.


Låt oss veta vilken typ av fönster du har och hur många du vill putsa. Exempelvis fönster med mycket lyster, stora massiva glasytor och höga fönster kräver specialverktyg (stege, skylift, långa stygn och så vidare) och färdigheter.


Vi kommer sedan överens om en lämplig tid för dig.


Meddela oss innan vi börjar putsa dina fönster om det finns några befintliga skador (såsom repat glas, trasiga lås eller trasiga persienner).


För att vi ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt är det viktigt att du förbereder dig för fönsterputsning genom att flytta skrymmande möbler, ta bort gardiner och ta bort blommor och föremål från fönsterbrädorna – det sparar både tid och kostnader. Om du inte vill göra det kan vi naturligtvis fixa det själva.
Om det finns fönsterlås, kom ihåg att lämna nycklarna till dem.

Vi putsar dina fönster snabbt och noggrant och lämnar alltid nöjd kund garanti.

Hur går det till?

Vanliga frågor & svar

Innan fönsterputsning kan du ta bort gardiner och ta bort allt från fönsterbrädan, så det sparar vår tid och din tid och pengar.
Även om fönster skruvas ihop måste de separeras, om du vill rengöra dem från alla sidor.
Självklart kan vi göra det själva, det är bara ett tips till dig

Varför ska du välja oss på Kizjalo Hus?

Vi putsar fönster åt hundratals av våra kunder varje år, i många år. Våra medarbetare har flera års erfarenhet och är experter på att hjälpa dig oavsett dina behov.

Vi putsar fönster till lägenheter, privata hus, kontor, butiker och så vidare. Vi använder professionella verktyg och garanterar kvalitet.

Spara tid & pengar

Beställer du hemstädning hos oss får du ett professionellt och snabbt resultat, som sparar både tid och pengar

Nöjd kund garanti

Vi gör alltid vårt jobb utmärkt och erbjuder alltid 100% garanti för vårt jobb.
Nöjda kunder är det bästa resultatet på vårt jobb, det betyder att vi har gjort ett strålande jobb.

Betala med RUT-avdrag

Efter att ha kontrollerat hemstädningen får du en faktura med RUT-avdrag med posten.

ECO Städning

Vänlig mot miljön - vänlig mot dig!

Vill du att ditt hem eller kontor ska vara hygieniskt rent, men är du rädd för för mycket koncentration av kemikalier?

Vi erbjuder ekologisk städning, där endast miljö- och människovänliga städprodukter används. Tack vare den senaste tekniken betyder ekologisk inte längre mindre effektiv.

När vi utför ekologisk rengöring använder vi produkter som är lika effektiva som de vanligaste kemiska produkterna.

Fördelar med ekologisk rengöring

Användning av ekologiska rengöringsmedel minimerar risken för skador på ytan som ska rengöras, vilket kan inträffa om medel med mycket hög kemisk koncentration används; Ekologiska rengöringsprodukter är särskilt skonsamma mot huden.

Ekologiska rengöringsprodukter är lämpliga för allergiska personer; Ekologiska rengöringsmedel, när de kommer in i miljön, sönderdelas snabbt, de lämnar ingen negativ inverkan på naturen och levande organismer.

Vi erbjuder:

Ekologisk rengöring av lägenheter och privata hus; Ekologisk städning för kontor och kommersiella lokaler; Ekologisk städning för läroanstalter etc. organisationer.

Vad ingår?

Boka fönsterputsning

Maria S

Mölnbo

Super bra service och fantastiskt bemötande. Jag har varit kund i snart 1år och har fått hjälp med städ av alla dess olika sorter. Dem är flexibla och tar sig an alla dina städbehov. Jag kan varmt rekommendera dem!

Ewa K

Stjärnov

Så nöjda med Kizjalo Hus AB! De har hjälpt oss med allt från städning, till att kratta löv och skotta snö, måla och hjälpa med reparationer, rengöring ute och inne. Tack för sådan snabb och allomfattande service på nära håll

Ann-Sophie F

Stockholm

Anlitades för en flyttstädning av lägenhet i Stockholm, och vi blev väldigt nöjda, rekommenderas 🙂

Har du frågor? Ring så hjälper vi dig!

Ibland undrar man någonting på studs, så var inte blyg – ring oss direkt!

Telefon

+46 (0)76 58 34 212

Email

info@kizjalohus.se

Kontor

Häggvägen 13, 646 51 Stjärnhov

Kizjalo Hus AB

Kizjalo Hus är ett familjeföretag som på kort tid har vuxit från en liten enskild firma med bara oss – Agrita och Toms som allt i allo, till ett aktiebolag med många anställda och arbetsområde i hela Södermanland.